Конверт для кореспонденції DL, 110*220 мм, щільність 75 г/м2, шт. (арт.45021)

Конверт для корреспонденции DL, 110 мм*220 мм, плотность 75 г/м2, шт. (арт.45021)

Є в наявності

Є запитання? Телефонуйте.
0 800 33 54 64

0.70 грн.

В інтернет-магазині DOLYA ви знайдете якісні конверти DL розміру 110 мм х 220 мм з щільністю 75 г/м2. Вони мають широке застосування при відправленні різних видів кореспонденції, вони надійні та забезпечують безпеку вмісту. Ми пропонуємо вигідні гуртові ціни та доставку по всій Україні. Замовляйте конверти DL в магазині DOLYA та насолоджуйтесь якістю і зручністю при відправленні листів та документів.

Артикул: 45021

Основні характеристики:

Призначення:

,

Щільність:

75 г/м2

Ціна:

В інтернет-магазині DOLYA ви знайдете високоякісні конверти для кореспонденції розміру DL (110 мм х 220 мм). Ці конверти виготовлені з якісного матеріалу щільністю 75 г/м2, що забезпечує їхню надійність та захист вмісту від пошкоджень. Вони ідеально підходять для використання в бізнесі та домашньому оточенні.

Вони ідеально підходять для відправлення листів, документів, запрошень, відкриток та багатьох інших видів кореспонденції. Завдяки їх стандартному розміру і надійній конструкції, ви можете бути впевнені в безпеці та естетичності ваших повідомлень.

Ми пропонуємо нашим клієнтам вигідні ціни на конверти DL в нашому магазині, особливо при покупці гуртом. Звертайтеся до нашої команди, щоб отримати більш детальну інформацію про спеціальні пропозиції. Ми завжди раді надати вам найкращі умови для співпраці.

Що стосується доставки, то ми здійснюємо її по всій Україні. Вам не потрібно хвилюватись про транспортування товару, оскільки ми впевнені в надійності нашої упаковки та швидкості доставки. Ви можете зробити замовлення зручним для вас способом і отримати його в найкоротші терміни.

Замовляйте конверти для кореспонденції DL в інтернет-магазині DOLYA і отримуйте лише високоякісні продукти.

Додаткова інформація

Призначення:

,

Щільність:

75 г/м2

Ціна:

С этим товаром покупают

Вам також може сподобатися…