Накладна самокопіююча, А5, 50х2 шт в обкл. 2 арк., 20пак/ящ, (арт. 45098)

Накладна А5 самокопіююча
накладна А5 бланк самокліююча
Накладна А5 самокопіююча

Є в наявності

Є запитання? Телефонуйте.
0 800 33 54 64

71.25 грн.

Накладна самокопіююча розміром А5 (148 мм х 210 мм) з 50 двосторонніми аркушами та обкладинкою з двох аркушів в пакеті по 20 штук. Можна купити оптом та вроздріб з доставкою по Україні. Вона дозволяє ефективно вести документацію та уникнути помилок при обробці інформації.

Артикул: 45098

Основні характеристики:

Призначення:

Матеріал:

Кількість у ящику:

Накладна самокопіююча розміром А5 (148 мм х 210 мм) складається з 50 двосторонніх аркушів, які містять два листи: оригінал та копія. Кожен аркуш розділений на дві частини: верхній та нижній. Під час заповнення верхньої частини за допомогою пронумерованих полів та місць для написання, інформація автоматично копіюється на нижню частину аркуша.

Накладні самокопіюючі мають обкладинку з двох аркушів, які захищають внутрішні аркуші від забруднень та ушкоджень. Кожен пакет містить 20 наборів, які упаковані в ящик.

Товар можна купити як оптом, так і в роздріб. Доставка по Україні здійснюється швидко та зручно, залежно від місця призначення. Вартість доставки залежить від ваги та обсягу замовлення.

Накладна самокопіююча є незамінним інструментом для організації бізнес-процесів, таких як складський облік, логістика, продажі та інші сфери діяльності. Вона дозволяє ефективно вести документацію та уникнути помилок при обробці інформації.

Додаткова інформація

Призначення:

Матеріал:

Кількість у ящику:

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Накладна самокопіююча, А5, 50х2 шт в обкл. 2 арк., 20пак/ящ, (арт. 45098)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

С этим товаром покупают

Вам також може сподобатися…