Опубліковано

Фольга алюмінієва харчова

Коли вдома або на своєму підприємстві ми готуємо страви в духовці часто замість рукава ми можемо використовувати харчову фольгу. Вона відмінно підходить для запікання будь-якого виду м’яса і страв які готуються наприклад в горщиках. Чому так? Скажіть Ви. Та тому, що при її використанні страва не пригорає, зберігає по максимуму вологу, корисні речовини і смакові якості. Так само при використанні харчової фольги Ваша духовка завжди залишатиметься чистою і доглянутою.

Фольга відноситься за своїм функціоналом до комбінованих видів пакувальних матеріалів. Упаковка з фольги дозволяє не тільки зберігати продукти харчування тривалий час, але і зберігати їх смакові і споживчі якості.

Вся харчова фольга класифікується за такими параметрами, як ширина, довжина намотування, товщина (мкм). Якщо по ширині і намотуванні все зрозуміло, то по товщині не завжди. Так ось, товщина фольги варіюється від 8,5 до 20 мікрон, чим більше це значення, тим фольга буде міцніше на дотик і більш стійка до деформацій. Фольга зі значенням 8,5-10 мкн буде легко рватися і м’ятися.

Інтернет-магазин господарських товарів «Dolya» має в своєму асортименті харчову фольгу, яка підійде для Ваших потреб як вдома так і на Вашому підприємстві.

Господарчі товари – ТоДі «Dolya».

Поделится в соц сетях